Velkommen til Internsikring AS                         

 

Internsikring AS har fagkunnskap og lang erfaring innen helse, miljø og sikkerhet. ( HMS ) 

Internsikring AS ble etablert i 2002. Siden starten har vi fått over 15 000 kunder som bruker vårt system for håndtering av KS og internkontroll/HMS. Selskapet er i dag posisjonert som et av landets ledende aktører innen konsulenttjenester mot HMS og KS ( Kvalitetssystem ) . Vi har planer om sterk vekst med våre kunder og ansatte. Bedriften består av 34 topp motiverte medarbeidere, hvorav 21 er dedikert til support, service og utvikling av systemet. Vår mål er å gi deg som kunde det beste produktet og dermed sikkerhet og kontroll ved å forebygge ksader, ulykker og på denne måten unngå sykefravær og forbedre arbeidsmiljø.

Internsikring AS var blant de første som utviklet løsninger for oppdatering og kontroll av innhold via internett. Vi skal nå også lansere flere nye "moduler" som gjør hverdagen enda enklere for våre kunder. Dette systemet vil både kvalitetssikre og gjøre tilgjengelig dokumentasjon på en overlegen måte. Systemet, lover og forskrifter blir oppdatert kontinuerlig slik at du kan være sikker på at alt er godkjent og forskriftsmessig.

Vi vil hele tiden utvide vårt utvalg, vår produktmasse og tilby nye tjenester til våre kunder når behovet viser seg. Våre eksisterende kunder får i denne sammenheng egne tilbud fra vår salgsavdeling. 

Vårt hovedprodukt er et egenutviklet styringssystem, som tilfredsstiller myndighetenes krav til dokumentasjon i henhold til arbeidsmiljøloven. Dette gjør hverdagen enklere og tryggere for våre kunder.
Alle næringsdrivende i Norge er etter norsk lov pliktig til å ha og følge opp et internkontrollsystem i henhold til systematisk helse-, miljø- og sikkerhetsarbeid i virksomheten. Mange bedrifter synes imidlertid at HMS-styring og kvalitetssikring er et vanskelig område. Derfor har vi utviklet et enkelt dataverktøy for internkontroll, kvalitetsikring som enkelt tilpasses bedriftens behov. I tillegg leverer vi tjenester som utfylling av søknader med nødvendige vedlegg. Vi tar papirarbeidet.

 

 

 

 

 

Retningslinjer for Internsikring as` kunder

Styringssystemet må selvfølgelig tilrettelegges og implementeres Deres virksomhet. Intensikring AS sitt system er kun et hjelpemiddel for å etterleve lover og forskrifter og ikke en fasit.

 

                                                         

 

 

 

 

Designed by www.inbusiness.no
Powered by www.i-tools.no